Home2019-07-01T14:14:01+00:00

MARKETING THE CHANGE

Ne Ndërtojme. Ne Krijojmë. Ne Shpërndajmë.

MBI 750 PROJEKTE TË PËRFUNDUNDUARA PËR MË TEPËR SE 350 KLIENTË QË NGA VITI 2015!

LE TË SHOHIM PUNIMET TONA

DIZENJIM + ZHVILLIM + MARKETIM

FAQE WEB-I KREATIVE DHE TE BUKURA,
MARKETING DIXHITAL EFEKTIV
TË DYJA?

Ne ndërtojmë faqe ëebi të bukura nga ana estetike. Që thjesht funksionojnë
.

Ne e kuptojmë rëndësinë që ka, të ndërtosh dhe zhvillosh faqe rrjeti që janë të pastra dhe të bukurapor gjithashtu e dijmë se faqet ëeb nuk duhet vetëm të jenë të paraqitshme , ato duhet më së pari të përmbushin qëllimin e tyre. Ne kemi mjetet dhe aftësitë për të krijuar dhë rritur praninë tuaj dixhitale.

2019 GUIDA E SHËRBIMEVE & CMIMEVE

Rreth Nesh

Agjensi Marketimi Dixhital

Mirse erdhët në Marketing the Change, një Agjensi Marketimi (e themeluar nga Josh Morley) që është i specializuar në web design, rritjen e vizibilitetit në rrjet dhe maksimizimin e ROI të sipërmarrjes tuaj.

Ne kemi prodhuar Ëeb Design të spikatur, Pay Per Click Marketing,Menazhim për Social Media, hostim dhe Optimizim te Motorrit te Kërkimit (SEO) shërbime nga zyrat tona në West Midlands & Liverpool, dhe punojmë me klientë nga e gjithë bota

Marketing the Change është më tepër se nje biznes për të realizuar fitime. Ne kemi një vizjon për të bërë një ndryshim të vërtet dhe pozitiv në këtë botë.

Ne vendosëm ta bëjmë këtë ndryshim në mënyra të ndryshme , duke ndihmuar organizata jo fitimprurëse dhe start-up’ e të pa financuara me prezencën e tyre online duke e më tej duke mbështetur projekte me vlerë këtu në Mbretërinë e Bashkuar dhe rreth Globit.

Ne kemi operuar që nga 2012 (7 vite) dhe nga fillesat e vogla, ne formuam një agjensi që tanimë ka një arritje ndërkombëtare masive. Që nga 2015 ne kemi mbështetur mbi 350 klientë në mbi 750 projekte duke përfshirë ndërtime të plota ëeb-faqesh, optimizim shpejtësie, pastrime maleware’sh dhe të gjitha tippet e marketimit organik të paguar.

Ndjehuni të lirë të hidhni një sy punëve tona të fundit në portofolin tonë dhe na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje.

Përse të Punoni me Ne

WEB • MARKETING • UX/UI • PPC • SOCIALE

#1

Ne jemi të kujdesshëm… me gjithmend! Ne nuk ju shohim vetëm si një numër, por vërtet kalojmë kohë për të zbulojmë se kush jeni ju dhe se cfar ju keni nevojë që ne të bëjmë. Ne rrefuzojmë të nxjerrim website dhe fushata marketuese “bajate” . Ne rrisim me energji cilësinë dhe zgjidhje të posatshme që funksionojnë më së miri për ju dhe sipërmarrjen tuaj, për tju përcjellë rezultate të matshme dhe ROI (Fitim nga Investimi) pozitiv.

#2

Ne dhurojmë cdo muaj!Marketing the Change mbështet start-up të reja, dhe organizata humanitare, të cilat për ndryshe nuk do të kishin mundësi të mbulojnë shërbimet që ata japin. Ne e bëjmë këtë duke dhënë ulje në cmimet tona ose thjesht duke ndalur tarifën tonë. Ndonjëherë organizata do të na japë ne një dhuratë, ndonjëherë- jo, sidoqoftë, ne jemi të lumtur thjesht të bëjmë një ndryshim- Shihni projektete e fundit te suportit tonë .

WEB DIZENJIM
MARKETING
SUPORT

Punë të kohëve të fundit

ËEB • MARKETING • UX/UI • PPC • SOCIAL
SHIH TË GJITH PUNËN

“He is the Magic Man! (Not to be confused with the entertaining film Directed by awesome auteur Steven Soderbergh — about a professional dancer / furniture designer in FLA.) Yeah! Josh….”

Mark Glover Masterson , SocialMotion.media

“Josh has made this site happen. His skill set includes technical and strategic expertise which is how we are building a darn good site on a reasonable budget.”

Kathy Rainey , Disaster-Resource.com

“If you are clear on what you want done, and done right and done quickly. I must say Josh is top notch.”

Spiro Spiliadis, Jgarantmc.com

Këshillë Eksperte Dizenjimi

LAJME TENDENCASH DIZENJIMI

Së Shpejti

Le t’ja nisim Punës

NA TREGONI MË SHUMË RRETH PROJEKTIT TUAJ

Markets

Our passion in these industries allows us to execute digital marketing campaigns that generate high-quality results.